Можливо хто нещодавно робив ремонт квартири і може зорієнтувати по цінам, щоб хоч принаймі мати уявленя що до чого і на яку суму розраховувати. Чоловік не дуже охотно хоче цим займатись через брак часу, тому думаю краще звернутись до фахівців.
Ціни на ремонтні роботи
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться2Чт 04:10 pm
Я думаю краще знайти компанію, яка надає послуги ремонту під ключ та проконсультуватись по цінам. Відштовхуватись потрібно від бюджету насамперед, а також залежить яка у вас площа. Тому думаю краще все обговорити індивідуально, бо ж це буде і залежати ще від того що саме ви хочете бачити.
Поделиться3Чт 06:16 pm
Можна прописати в пошуку розцінки на будівельні роботи Львів і таким цином промоніторите компанії, оберете де для вас більш вигідні умови. Або ж можете звернутись в провірену компанію RBK Kronos, ми теж являємось їхніми клієнтами, замовляли навесні послугу , дуже якісно майстри виконали роботу, все чітко і продумано до найдрібніших деталей. Переглянути портфоліо та іншу інформацію, можна на сайті компанії. А також звернутись за особистою консультацією за вказаним номером телефону.